shopify stats

Best Western Plus Grand Hotel

Best Western Plus Grand Hotel

 
Prisjämförelse

Best Western Plus Grand Hotel är ett anrikt hotell byggt år 1905. Ett stenkast från hotellet ligger centralstationen, gästhamnen och stationsparken. Bara 5 minuter bort finns shopping, bio, teater, nöjesliv, museer m.m. om det är något av detta som lockar dig. Bättre läge än detta kan du inte få om du vill vara nära till allt och slippa transportera dig någonstans.

Hotellet har 108 rum. Under åren 2007 – 2011 totalrenoverades alla rum och badrum. Alla rummen är personligt inredda så att du ska känna dig som hemma. De varierar både i storlek och utseende. Du kan välja mellan att bo i ett enkelrum, dubbelrum eller varför inte i en svit. Alla rummen är inredda med skrivbord, stol och fåtölj och de har eget badrum. Det finns trådlöst internet, egen LCD TV med fria filmkanaler på rummen.

Det är på Grands Bar och Restaurang du äter din frukost i deras goda frukostbuffé. Maten innehåller både regionalt och lokalt producerade råvaror. Frukosten serveras måndag till fredag klockan 6.30 – 9.30, lördag och söndag klockan 7.30 – 10.30. under sommarens högsäsong klockan 7.00 – 10.30 varje dag. Om du inte är gäst på hotellet kostar frukostbuffén 110 kronor. Du kan även gå till restaurangen och äta en god lunch som serveras måndag till fredag klockan 11.30 – 14.00. på kvällen kan du välja att äta en smakfull a la carte meny. Under maj till och med augusti erbjuds alla gästerna även ett stort urval av tapas. Medan under vinterhalvåret serveras även en köttfondue. Måndagar till fredagar dukas dessutom deras omtyckta kvällsbuffé upp. Grands bar är en av Halmstads äldsta barer. Den anrika miljön ger dig lika mycket njutning som deras breda cocktailmeny och deras dryckesutbud.

Du har möjlighet att boka olika paket via hotellet så som golfpaket, travpaket, shoppingpaket, teaterpaket, bröllop/fest, midsommar m.m. Prata med hotellet om det finns något annat som du skulle vilja göra, kanske kan hotellet infria dina önskningar. Halmstad har en massa äventyr att erbjuda sina besökare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 röster, medel: 3,56 av 5)
Loading...

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!