shopify stats

Clarion Collection Hotel Norre Park

Clarion Collection Hotel Norre Park

 
Prisjämförelse

Clarion Collektion Hotel Norre Park är ett fyrstjärnigt hotell som ligger mitt i centrala Halmstad. Hotellet ingår i kedjan Choice Hotels Scandinavia. Varumärket är att det ska vara ett mindre hotell där gästerna ska kunna känna sig som hemma. Hotellen är anpassade för de som reser mycket och de erbjuder både frukost och kvällsbuffé. Hotellet är ett sekelskifteshus på fem våningar som ligger nära Norre Katts Park och bredvid Norre Port där du finner en massa affärer, restauranger, pubar och andra nöjen.

Hotellet bjuder alla sina gäster på en kvällsbuffé där man kan köpa till öl eller vin om man så önskar. Vill man hellre ha en två eller tre- rätters meny hjälper hotellet till att boka detta. De samarbetar med Pio Matsal & Bar, Restaurang lilla Helfwetet och restaurang Joss. Hotellet bjuder även på en stor härlig frukostbuffé på morgonen när du har vaknat. Där finns allt från flingor och fil till grova bröd med massor av olika pålägg. Samtidigt kan du välja mellan Kaffe, te och varm choklad.

På Clarion Collection Hotel Norre Park finns det 53 rum att välja mellan. Det finns enkelrum, dubbelrum, lite större dubbelrum och även hotellägenheter. Några av hotellägenheterna är på 75 kvm och har även bastu. På hotellrummen finns minibar, te- och kaffebryggare. Det finns även tv med satellitkanaler och tillgång till kostnadsfri Wi-fi. På hotellrummen finns även hårtork och strykjärn/strykbräda. Du kan även beställa väckning om du vill komma upp i tid. Några av dubbelrummen är nyrenoverade och de är hemtrevligt inredda. I alla rummen finns skrivbord medan i några rum finns det en liten soffgrupp.

Om du har behov av att få aktivera dig så har hotellet ett nyutrustat gym med bastu- och relaxavdelning. De har även andra aktiviteter att erbjuda såsom biljard, pilkastning, tv-spel och en gästdator med gratis internet.

Det finns även möjlighet till konferens på hotellets två mindre konferensrum för 15 personer. Där finns även en ljud- och videoanläggning. Den ena lokalen är ljus och har fåtöljliknande stolar att sitta på runt konferensbordet och den andra har en familjär och ljus inredning. I lokalen finns färsk frukt, godis och mineralvatten. Du kan även köpa förmiddagskaffe med smörgås eller eftermiddagskaffe med kaka till.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 röster, medel: 3,55 av 5)

Loading...

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!