shopify stats

First Hotel Mårtenson

First Hotel Mårtenson

 
Prisjämförelse

First Hotel Mårtenson är ett anrikt hotell sedan 1858. Restaurangen var den del som drog mest folk på den tiden och den drivande till restaurang Mårtenson var källarmästaren Fredrik Mårtenson. Hotellet genomgick en omfattande renovering 1996 och efter det har det tillkommit några rum till och gjorts några små justeringar på rummen. Det var år 1996 som kedjan first köpte hotellet och började driva Mårtenson som First Hotel Mårtenson. Idag består First Hotels kedjan av ett 50 -tal hotell.

När du vaknar på morgonen kan du avnjuta en underbar frukostbuffé. Du kan njuta av nybakat bröd, ägg och bacon, skinka, ost, fil, yoghurt, frukt m.m. På vardagar serveras frukosten mellan klockan 6.30 – 9.30 och på helger 8.00 – 10.30. Frukost ingår alltid i priset när du bor på hotellet. Men du kan även som gäst komma hit och enbart njuta av den underbara buffén för 120 kr/ per person.

Hotellet har en engelsk pub / restaurang som heter The Dubliner. Det finns ett stort urval av öl på fat och flaska samt mer än 200 olika sorters skotsk maltwhiskey. Du kan även välja att äta här då det serveras vanliga traditionella pubrätter samt a`la carterätter.

På First Hotel Mårtenson finns 103 rum. De har en rumstyp som kallas moderate rum där man kan välja att boka det som dubbelrum eller enkelrum och i rummet finns det 140 cm sängar. Sedan har de också standard rum med 90 cm enkelsäng, 180 cm dubbelsäng eller 2×90 cm twinsängar att välja mellan. Hotellet har även superior rum där det finns underbara sängar från Jensen. Här finns även morgonrockar och tofflor samt vattenkokare. Flera av dessa rum har en underbar utsikt mot ån eller mot parken. Sedan kan man även välja deluxrum där du kan få det lite lyxigare. Dessa rum är nyrenoverade och extra stora. Här finns jensen sängar, morgonrockar, platt tv och det finns möjlighet att ordna te och kaffe.

Hotellet erbjuder även konferens möjligheter. Hotellet har en konferens avdelning med plats för upp emot 150 deltagare. Konferens rummet Lagan tar emot upp till 50 personer i biosittning och 30 för skolsittning. Nissan rymmer 100 personer för biosittning och 60 för skolsittning. Utrustningen som finns i konferens rummen är overheadprojektor, tv och mikrofoner. Behövs det någon mer utrustning så hjälper de gärna till att ordna detta. Alla konferens gäster har även möjlighet att övernatta på hotellet då man kan boka paket där lunch och middag ingår.

Hotellet har parkeringsmöjligheter i två olika garage till en reducerad kostnad. När du lastar av dina väskor och checkar in på hotellet kan du stanna precis utanför hotellet. Det är även nära till kollektivtrafiken endast 200 meter. Till flygplatsen är det 3 km.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 röster, medel: 3,97 av 5)
Loading...

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!