shopify stats

Fyrstjärniga hotell


Halmstad kommun har fina parker, en rik natur och vidsträckta stränder, det är väl värt ett besök för dig som söker avslappning,

rekreation, naturupplevelser eller bara lugn och ro. Halmstad är en turistort med varierande natur, kusten, det öppna landskapet, skogarna och sjöarna. Här har du en stad med puls och ett varierat och inspirerande utbud av aktiviteter med stora möjligheter att utöva både kultur och idrott. Kommunen är Sveriges 18:e största med sina 92 000 invånare. I sin vision Halmstad 2020 vill de utveckla sin hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

bokningsagenter som jämförs

  • Fördelar Boka nu – betala på plats!
  • Fördelar GRATIS avbokning på de flesta rummen

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Hotel Norre Park Halmstad

Mitt i centrala Halmstad i ett vackert sekelskifteshus hittar du Clarion Collection Hotel Norre Park. På hotellet finns det 53 olika rum att välja mellan, allt ifrån enkelrum till hotellägenheter. Hotellet har en varm och familjär stämning och det ligger mitt emot den grönskande Norre Katts Park med dess vackra natur.

First Hotel Mårtenson

First Hotel Mårtenson
Prisjämförelse

På hotellet First Hotel Mårtenson finns det 103 rum att välja på, allt ifrån enkelrum till dubbelrum och till deluxrum. 1996 gjordes en totalrenovering av hotellet och senare har det även tillkommit några fler rum och gjorts små justeringar på de befintliga rummen. Den engelska klubben The Fox & Anchor kan du också finna på hotellet. Hotellet erbjuder även konferensmöjligheter.

Hotell Scandic Hallandia

Mitt i centrala Halmstad invid Nissans strand och Halmstad slott hittar ni Hotell Scandic Hallandia. Här har du närhet till Shopping och andra roliga aktiviteter. Hotellet har 156 ljusa, skandinaviskt inredda rum i olika storlekar. I deras restaurang SVEA hittar du den goda och vällagade maten. Det finns även en relaxavdelning med jacuzzi, bastu och ångdusch. Hotellet erbjuder konferensmöjligheter med upp till 100 personer.

Hotell Margeretetorps

Margeretetorps Gästgifvaregård
Prisjämförelse

Margeretetorps Gästgifvaregård fanns redan på 1300-talet om än inte ännu tidigare. Idag är det nyrenoverat i en lite modernare tappning. En tillbyggnad på köket och samlingssalen har gjorts vilket möjliggör anordningar av större fester, kongresser eller företagsevent med upp till 275 personer. Hotellet har 58 rum med egna ingångar utifrån en vackert stensatt innergård. Rummen har fin utsikt över park och omgivning.


Hotel Pio Country Club

Pio Country Club
Prisjämförelse

Det exklusiva hotell Pio Country Club i Halmstad är beläget vid Toftasjön ungefär 10 kilometer från själva centrum. Här kan man njuta i hotellets stora trädgård eller koppla av på terassen. Rummen är topp designade i högsta klass och kvalité, alla har dessutom sitt eget unika utseende och tema. Restaurangen på Pio serverar mat från en utsökt meny där ekologiska varor från trakten i ett smakrikt samspel med svenskt vilt och argentinskt kvalités kött.

Hotel First Camp Tylösand

First Camp Tylösand
Prisjämförelse

First Camp Tylösand är en stug och campingresort 15 minuters bilväg från Halmstads centrum. Här bor man riktigt fint i moderna stugor med vacker utsikt och nära till hav och strand. Stugorna är fullt utrustade med tv, kök, hushållsartiklar, och separata sovrum. Stugorna har också en trevlig veranda att sitta på under härliga sommardagar. Wi-fi finns också i alla stugor och dessutom så är in och ut checkningen väldigt smidig då den sker när du som gäst tycker att det passar bäst.

Ringenäs Golfhotell

Ringenäs Golfhotell
Prisjämförelse

Här bor man endast 500 meter från stranden och har en fantastisk vy utanför sitt fönster med den gröna välklippta golfbanan som är en av de vackraste i Sverige. En härlig omgivning att bo i även om man inte är en golffantast. Rummen är fina och moderna med luftiga och ljusa rum, inbjudande möbler och inslag av varma färgtoner. Hotellet har en egen restaurang där man under fina dagar kan avnjuta sin mat ute på den stora terassen. Vill man lära sig att spela så finns det möjlighet att boka golflektioner och bara några hundra meter bort så kan man spela spännande äventyrsgolf.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!