shopify stats

Hotel Continental

Hotel Continental

 
Prisjämförelse

Hotel Continental Sweden Hotels är ett vackert hus med 100-åriga anor. Det är ett unikt boende inte så långt ifrån Tylösand med en atmosfär av hemkänsla. I den mysiga lobbybaren sitter du i en kuddfylld lounge och lyssnar på skön musik som spelas medan du njuter av kylda drycker, lite lättare mat eller bara en liten fika.

Fastigheten byggdes 1903 och användes då som femvånings hyreshus. Senare har hotellets byggs om för att kunna innehålla kontor eftersom att det inbringade mer pengar i större hyror. Någon gång på 1900 talet byggdes huset om till hotell och endast ett kontor sparades. Hotellet drivs idag av jeanette Nerman och Jenny Bänsch Larsson. Som blandar den gamla sekelskiftsbyggnaden med modern inredning.

När du vaknar på morgonen möts du av doften av nybakat bröd ifrån frukostbuffén. Frukost ingår för alla hotellgäster. Den serveras måndag till fredag klockan 6.30- 9.30 och lördag till söndag klockan 7.00- 10.00. Är du gäst utifrån kostar frukosten 130 kr. Som hotellgäst har du även möjlighet att lyxa till det lite och beställa upp frukost på rummet. Om du beställer en frukostvagn kostar detta 250 kr och en frukostbricka kostar 125 kr. Hotellet har en matsal där de serverar god mat i en trivsam miljö. De har fullständiga rättigheter och matsalen är öppet varje kväll. När matsalen är stängd kan man beställa upp mat till rummet dygnet runt. Hotellet har även en lobby bar som är öppen till klockan 02.00.

Alla 46 rummen på hotellet är unika och individuellt designade. Det gamla såsom kakelugnar, stuckaturer och tegelväggar är bevarade. Det finns allt från enkelrum, standardrum till viktoriasvit och kungasvit. På rummen finns minibar, dusch, wc, Damana produkter, hårfön, tv och telefon. I sviterna finns förutom detta även jacuzzibadkar och morgonrock.

Hotellet har en Relax och Spa avdelning. Här kan du boka en behandling eller bara vara en stund i ett härligt bad. Meningen är att du ska slappna av och komma bort ifrån vardagen en stund. Härinne råder fullständigt lugn för att bara kunna njuta och släppa alla måsten. Spaanläggningen har en utom husjacuzzi och ett träningsrum. Du kan även njuta av ett bastubad med ånga. Relax och spa avdelningen har öppet mellan 9-19 varje dag.

Det finns möjlighet att konferera på hotellet eller hos några av deras samarbetspartners. Då ingår taxiresan. Hotellet samarbetar med Trade Center och med Heagårds Skafferi. I priserna ingår frukostbuffé, dagens lunch, eftermiddagsfika och även tillgång till Relax och Spa för endast 100 kr.

Hotellet har parkeringsplats för 4 bilar inlåsta på gården till ett förmånligt pris. Detta finns ej under sommartid eftersom gårdsserveringen är öppen då. Gården är en unik miljö med gårdsatmosfär. Där man kan sitta och njuta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 röster, medel: 3,27 av 5)
Loading...

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!