shopify stats

Lanthotell Lögnäs Gård

Lanthotell Lögnäs Gård

 
Prisjämförelse

Lanthotell Lögnäs Gård som är från 1800-talet har i alla tider drivit mjölkproduktion. Men 2008 startades hotellet och är i dag ett modernt lantbruk med automatisk utfodring och utgödsling.
Lantgården byggdes om till ett hotell med 34 rum, konferensanläggning och lite senare också spaavdelning. Med djuren inpå knuten och ett stenkast från havet ligger detta underbara hotellet.

På hotellet finns det 34 rum som är unikt inredda. Det finns olika rumstyper att boka, lanthotellet, B&B Lögnäs gård och självhushållet. Rummen är personligt inredda i en lantlig stil. Wc/dusch är kaklat och det finns tv och internet på rummen. Några av rummen har toalett inne på rummen medan några har toaletter utanför rummen beroende på vilken typ av rum du väljer.

Frukostbuffén serveras i matsalen i den gamla logen och maten serveras på handdrejad keramik från Skottorps stengods. Maten är från den egna gården så som hembakat bröd, ägg från gårdens höns, charkvaror från slakteriet och grönsaker från egen odling. I matsalen har du utsikt över böljande landskap och har Hallandsåsen i fonden. Beroende på väder så går det utmärkt att hitta sig en plats ute i naturen och njuta av sin frukost. Frukostbuffén kostar 75 kr/person.

I restaurangen kan du välja att äta en sommarbuffé som serveras varje kväll mellan klockan 18.00-20.00. Eller så kan du välja någon rätt ur deras meny, antingen något lite lättare eller tre-rätters meny.

2010 öppnades spaavdelningen där du kan njuta av bubbelpool, bastu, kallbad, massage/steamdusch, stilla bad och solarium. Även massage, ansiktsbehandlingar, spa-behandlingar, fotvård m.m. finns det möjlighet att få. En vedeldad badtunna utomhus finns också att boka. Ett bättre ställe att slappna av och varva ner på finns väl inte än vid ett spa som ligger ute på landet. Spa avdelningen är öppen onsdagar till fredagar klockan 13.00-19.00 och lördagar 10.00-18.00.

På hotellet finns det 6 nyrenoverade konferenslokaler för 5- 150 personer. Rummen är byggd i en loge och där syns bjälkar i tak och väggar, det finns bekväma stolar och praktiska bord. Hotellet erhåller modern utrustning som måste bokas i förväg. Det går även att välja till olika aktiviteter i samband med konferensen så som vinprovning, whiskyprovning, matlagningskurs, drejning, spa&konferenspaket, m.m. Dessa aktiviteter måste bokas innan.
Även om man inte ska konferera på hotellet har de en massa olika paketerbjudanden så som skidpaket, golfpaket, matlagningskurs, hästpaket, SPA-10kamp, spa-paket, m.m som man kan välja att boka in.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 röster, medel: 3,95 av 5)
Loading...

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!