shopify stats

Margretetorps Gästgifvaregård

Margretetorps Gästgifvaregård

 
Prisjämförelse

Margretetorps Gästgifvaregård är en skånsk gästgivaregård. Byggnaden är byggd i korsvirke och med bjälkar i taken. Gästgiveriet fanns redan på 1300-talet om än inte ännu tidigare. Då de tog emot kringresande människor som ville vila och skapa kraft inför sina färder. År 2008 blev en stor ombyggnad klar. Då byggdes ett stort nytt kök med öppen planlösning. Konferensanläggningen byggdes om med en stor upphöjd ramp och stora dörrar för att man ska kunna köra in exempelvis bilar eller montrar för olika utställningar. Idag går det att anordna storkonferenser, banketter, högtidsdagar, firmafester, miniutställningar m.m här. Hotellet har 12 olika välutrustade konferensrum, med plats för 8- 275 personer. Anläggningen har blivit utsedd av Svenska Möten. I samband med konferensen finns det även en massa aktiviteter ni kan välja på så som vinprovning, gårdskamp, supercars, qigong, m.m.

Hotellet har 58 stora rum som är smakfullt inredda. Man kan välja mellan att sova i en svit, i ett hörnrum eller i ett vanligt dubbelrum. Rummen har egna badrum med toalett. Möblerna på rummen är specialdesignade franska möbler i massivt körsbärsträd. Rummen har en fin utsikt över park och omgivning. Från två vackert stensatta innergårdar, med planteringar och porlande vatten har alla gäster en egen ingång. På alla rum finns det kylda drycker, trådlöst bredband, samt alla rummen är rökfria. Hotellet kan även erbjuda rum för rörelsehindrade eller speciella allergirum eller rum där man får ha med sig husdjur.

Margretetorps Gästgifvaregård anser att matlagning hos dem handlar om passion, kärlek och kunskap. De har ett flertal olika matsalar. Dessa matsalar går även att boka för större sällskap men det måste alltid finnas plats för tillfälliga besökare. Som gästgiveri tummar de inte på sin ursprungliga uppgift att alltid kunna erbjuda resande mat och husrum. Till sina hotellgäster erbjuder hotellet ett stort smörgåsbord i sin restaurang. Detta serveras måndagar- fredagar klockan 11.30 – 14.00, lördagar och söndagar klockan 11.30 – 15.00. Maten som serveras är lagad från grunden och råvarorna är från lokala leverantörer. A La Carte går också att äta och detta serveras från klockan 11.30 och tills köket stänger klockan 21.00, (söndagar klockan 16.00). det finns även bistromeny och det är här som frukostbuffén serveras och barrätter, allt från smörgåsar till smårätter. Lunchmenyn varierar beroende på vilken dag det är och serveras klockan 11.30 – 14.00.

Hotellet erbjuder ett flertal olika paket så som golfpaket, födelsedagspaket, påskpaket, midsommarpaket, antikturen, m.m. så se gärna efter vilket som skulle passa dig allra bäst.

Det tar endast 10 minuter att ta sig till Ängelholms flygplats och 20 minuter till Ängelholms tågstation från Gästgiveriet. Kommer man med bil på E6:an från norr eller söder tar man av vid skylt Margretetorp. Sedan följer man skyltarna ca 4 km och då är man framme.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 röster, medel: 3,60 av 5)
Loading...

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!