shopify stats

Quality Hotel Halmstad

Quality Hotel Halmstad

 
Prisjämförelse

Quality Hotel Halmstad hittar du vid den södra avfarten till Halmstad i anslutning till Eurostop som är Halmstads största shopping galleria. Här finns över 30 butiker med allt från mindre specialbutiker till större matvaruhus. Här finns allt du kan tänkas behöva ha. Från hotellet har du dessutom en underbar utsikt över havet och hela Halmstad. Hotellet är det mest synliga hotellet i Halmstad.

Quality Hotel Halmstads restaurang ligger på entréplan och serverar en ekologisk frukostbuffé. Här äter du även konferensmåltiderna. På kvällen kan du njuta av en kvällsbuffé på hotellets Bistro eller bara sätta dig ner och ta något att dricka.

På hotellet finns det 111 rum som är utformade efter olika behov. I hotellets standardrum finns det en grandlit säng och två extrasängar som går att fällas ner från väggen. I detta rum kan man sov själv eller som en familj. Rummen har tv, radio, telefon, egen dusch och toalett. Två av rummen är även handikappanpassade. Hotellet har även en rumstyp som kallas affärsrum. Dessa rum är nyrenoverade och har sköna sängar, parkettgolv, varma exklusiva textilier, strykjärn, fön, vattenkokare och minibar. Här finns även bekväma skinnfåtöljer för lite avkoppling. Hotellet har även några sviter. Juniorsviten är på två rum där det får plats med upp till fem personer. Det finns även en minisvit på hotellet som har en egen balkong. På 12:e våningen hittar du toppsviten som är i två plan. Här har du en helt fantastisk utsikt.

Mitt emellan Malmö och Göteborg ligger deras moderna konferensanläggning. Det finns 9 olika lokaler med plats med upp till 120 personer. Lokalerna är ljusa och välutrustade. De är varierande i storleken och är utformade antingen för biosittning eller skolsittning eller U- bord. Du har tillgång till whiteboard, blädderblock, skrivmaterial, telefon och trådlös uppkoppling till Telia Homerun. Det går även att låna PC-kanon, tv och dvd-spelare. Som konferensgäst ingår det alltid Quality Break och det är popcorn, mjukglass och frukt. Detta finns alltid tillgängligt under konferensen. Hotellet har även bra kontakter med olika företag som kan ordna olika aktiviteter såsom, bowling, femkamp, båtturer m.m. Aktiviteter som stärker gruppkänslan i företaget och skapar mer energi för allt viktigt arbete.

Quality Hotel Halmstad har även en bastu och relaxhörna där du verkligen kan komma till ro och bara slappna av. Om vädret tillåter finns det även möjlighet att sitta utomhus och bara njuta.

I anslutning till hotellet finns det även 1000 fria parkeringsplatser, där du kan stå hur länge du vill. De har även en inhägnad parkeringsplats för dig som vill ha din bil inlåst och lite säkrare. Det är 4 km till centrum, 3 km till järnvägsstationen och 8 km till Halmstads flygplats från hotellet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 röster, medel: 3,79 av 5)
Loading...

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!