shopify stats

Stakaberg Konferens & Gårdshotell

Stakaberg

 
Prisjämförelse

När du befinner dig på Stakaberg Konferens & Gårdshotell är du på landet. Här finner du ett vilsamt personligt boende. Här kan man sova i den gamla mangårdsbyggnaden på gården eller i det ombyggda stallet. Hotellet är beläget bara några minuter ifrån E6:an och knappt en mil till Halmstad. Det är bra bussförbindelser till Halmstad och Falkenberg och endast 15 minuter till Tylösands fina badstränder.

År 2001 gjordes gårdsvillan om till hotell med sex rum. Huset är på två våningar, en vindsvåning samt den gamla salen på nedre plan. Dessa består av tv sovrum med fyra ordinarie bäddar, badrum med egen wc/dusch och ett litet sällskapsrum med tv. Det finns ytterligare ett dubbelrum och ett tre- bäddsrum. Dessa har egen Wc/dusch och tv. På nedre plan finns även ett gemensamt kök där man har möjlighet att göra kaffe och te och lättare kvällsmat. Här finns kyl och frys och mikrougn . Under 2004 byggdes stallet om till fyra dubbelrum med separat ingång, wc/ dusch, tv samt trådlöst internet.

År 2010 invigdes ett nytt konferensrum med plats för 7- 25 personer. I matsalen kan du sitta ner och äta en vällagad konferens lunch. I konferensen ingår frukostbuffé, kvällsmat/middag, kaffe/te, hembakat och lunch. Hotellet har fullständiga rättigheter.

Det gamla fårhuset har byggts om till matsal och där serveras frukosten. Frukostbordet erbjuder ekologisk profil med nygräddat bröd och nybryggt kaffe. Hotellet tipsar gärna om bra restauranger att besöka om man vill det.

På hotellet finns en vedeldad badtunna som man kan få tillgång till. Den rymmer 8-10 personer. Efter badet får man njuta av en delikat pajbuffé i det gamla fårhuset. Samla ihop ett kompisgäng och passa på att njuta en underbar vårkväll med ett bad i badtunnan. Hotellet erbjuder även ett golfpaket för den golfintresserade. Kontakta hotellet så bokar de in golftider på golfbanan. Det finns även en massa andra aktiviteter att göra i samband med en övernattning på hotellet.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 röster, medel: 4,14 av 5)
Loading...

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!