shopify stats

Trestjärniga hotell


Halmstad kommun har fina parker, en rik natur och vidsträckta stränder,

det är väl värt ett besök för dig som söker avslappning, rekreation, naturupplevelser eller bara lugn och ro. Halmstad är en turistort med varierande natur, kusten, det öppna landskapet, skogarna och sjöarna. Här har du en stad med puls och ett varierat och inspirerande utbud av aktiviteter med stora möjligheter att utöva både kultur och idrott. Kommunen är Sveriges 18:e största med sina 92 000 invånare. I sin vision Halmstad 2020 vill de utveckla sin hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

bokningsagenter som jämförs

  • Fördelar Boka nu – betala på plats!
  • Fördelar GRATIS avbokning på de flesta rummen

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Best Western Plus hotell

Best Western Plus Grand Hotel
Prisjämförelse

Best Western Plus Grand Hotel ligger centralt i Halmstad med endast fem minuter till shopping, bio, teater och nöjesliv. Även centralstationen, gästhamnen och stationsparken ligger i närheten. Hotellet byggdes 1905 och och har nu totalrenoverat alla sina 108 rum och badrum. På hotellets Grands Bar och Restaurang äter du din frukost, lunch och middag.

Hotel Continental Sweden

Hotel Continental
Prisjämförelse

När du stiger in på Hotel Continental Sweden Hotels möts du av en lugn och skön musik som skapar en atmosfär av hemkänsla. Sekelskiftesbyggnaden är modernt inredd blandat med den gamla atmosfären. Här finner du en relax och Spa avdelning med både bad inne, jacuzzi ute och ångbastu. Du bjuds på en härlig frukostbuffé när du vaknat på morgonen. Konferensmöjligheter finns.

Lanthotell Lögnäs Gård

Lanthotellet
Prisjämförelse

Lanthotell Lögnäs Gård ligger på landet, med djuren inpå knuten och bara ett stenkast till havet. Det finns 34 rum som är personligt inredda i en lantlig stil. Det finns även en spaavdelning där du kan få massage, ansiktsbehandling, eller njuta av ett bubbelbad eller bastu. Hotellet har även en konferensanläggning. Restaurangen har en underbar utsikt över det böljande landskapet.

Quality Hotel Halmstad

På Quality Hotel Halmstad har du en underbar utsikt över havet och Halmstad och det är det hotell som syns bäst i staden. Hotellet ligger i anslutning till Halmstads största shopping galleria Eurostop med över 30 butiker. Det finns även tillgång till bastu och relax på hotellet där du kan sitta inne eller ute. Hotellet har 111 rum som är utformade för att passa alla med olika behov. Det finns även tillgång till en modern konferensanläggning.

Stakaberg Konferens & Gårdshotell

Stakaberg
Prisjämförelse

Stakaberg Konferens & Gårdshotell finner du mitt ute på landet. Väljer du detta hotellet får du ett personligt och vilsamt boende där du kan få sova i det ombyggda stallet eller gårdshuset. Med bra bussförbindelser kan du sedan ta dig dit du vill. På hotellet har du möjlighet att bada i en vedeldad badtunna utomhus. Hotellet erbjuder även konferensmöjligheter.

Arena Hotel

Arena Hotell
Prisjämförelse

Arena hotell är ett fint trestjärnigt hotell där man når Halmstad arena på 10 minuter till fots. Här kan man hänga i baren eller koppla av med en god drink vid poolen under sommaren. Hotellets parkering är fri för alla gäster och likaså wi-fi. Det finns dessutom en härlig varm bastu och för barnen så finns det lekplats och ett roligt lekrum. Under den varma säsongen ordnas det med lek och aktivitet utomhus för alla hotellets små gäster så hotellet är mycket barnvänligt.

Östra Stranden Apartments Hotel

Östra Stranden Apt Hotell
Prisjämförelse

Östra Stranden är ett lägenhetshotell som är beläget 3 kilometer från centralstationen och ligger bara ett par stenkast från Östra stranden och vattnet.Lägenheterna är fräscha, ljusa med fullt utrustade kök och en härlig uteplats eller balkong. Sittplats och tv finns också i alla lägenheter. Vill man så kan man grilla och umgås på hotellets stora terass. Bor man under en längre tid och behöver ha tvättmöjligheter så finns det också.

Hotel Amadeus

Hotell Amadeus
Prisjämförelse

Hotell Amadeus i Halmstad ligger någon kilometer från Nissan. Rummen är fina med en inbjudande inredning, det finns telefon, tv, skrivbord och sittplats. Hotellet har även en fin liten lobbybar där man kan köpa uppfriskande drycker och lite tilltugg. Kommer man med bil så Finns det en allmän parkering som är kostnadsfri en bit bort.

Wapnö Gårdshotell

Wapnö Gårdshotell
Prisjämförelse

Wapnö är en tjusig 1800 tals byggnad bredvid Wapnö slott där man även kan äta i restaurangen . Varje morgon dukas en stor, hemlagad, färsk och god frukost upp till alla hotellets gäster. Rummen är lite enklare men fortfarande väldigt fina och bekväma. Sängarna har bra komfort och är sköna att sova i. Alla rum har internet, skrivbord och badrum med dusch. I alla restaurangens rätter finns det ingredienser från Wapnö Gård.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!