shopify stats

Tvåstjärniga hotell


Halmstad är en av Sveriges vackraste och populäraste sommarstäder.

Visst är den lika vacker på vintern, men just under sommaren så reser gärna folk hit, njuter av havet, stränderna, doften och vackra solnedgångar. Nedan hittar ni de tvåstjärniga och prisvärda alternativ inom hotell som staden har i sitt utbud.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

bokningsagenter som jämförs

  • Fördelar Boka nu – betala på plats!
  • Fördelar GRATIS avbokning på de flesta rummen

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

STF Hotel Kaptenshamn

<

STF Hotel Kaptenshamn
Prisjämförelse

Hotel Kaptenshamn är beläget endast 250 meter från centralstationen så om man reser med buss eller tåg så kan man nå hotellet genom att promenera dit. Hotellet har fräscha rum med eget badrum, internet, tv och skrivbord. Här finns också matsal och trädgård så vid fint väder så kan man äta ute. Vill man låna cykel så erbjuder hotellet cykeluthyrning till sina gäster. Detta är ett perfekt och fritt sätt att ta sig runt under sommaren.

STF Halmstad Hostel Kaptenshamn

<

STF Hotel Kaptenshamn
Prisjämförelse

Ett trevligt hostel vandrarhem nära Nissan. Här kan man laga mat i det gemensamma köket, äta antingen ute på gården eller inne i den gemensamma matsalen. Det finns också tillgång till tv rum och behöver man cykel så hyr vandrarhemmet ut det. Rummen är ganska enkla, man har också gemensamt badrum. Rummen består av sängar med läslampor och sängbord. Behöver man hjälp med något så hjälper gärna personalen till. Vill man till exempel hitta en bra restaurang eller gå och fiska så ger de förslag.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!